Käytetyt kaivinkoneet

Jos tähtäimessäsi on käytetyt kaivinkoneet, olet tullut oikeaan paikkaan. Me M. Palola Oy:ssä olemme keskittyneet maahantuomaan korkealaatuisia käytettyjä kaivinkoneita. Kaikki valikoimamme kaivinkoneet ovat perusteellisesti kuntotarkastettuja ja valmiina erilaisiin työmaaprojekteihin heti toimituksesta. Koneiden kuljetus onnistuu kaikkialle Suomeen.

Käytettyjen kaivinkoneiden valikoimaamme kuuluu kaivinkoneita eri kokoluokissa ja tunnetuilta valmistajilta, kuten Kubota, Hitachi, Volvo ja Daewoo. 

Käytetyt kaivinkoneet - valikoimassa tällä hetkellä:

Kaivurit
Merkki
-

    Käytetyt kaivinkoneet ilman suurta kertainvestointia

    Ymmärrämme, että investointi käytettyyn kaivinkoneeseen voi olla suuri, minkä vuoksi tarjoamme joustavia rahoitus- ja leasingvaihtoehtoja. Tämä mahdollistaa käytetyn kaivinkoneen hankinnan ilman suurta kertasijoitusta, olipa käyttötarpeesi pitkäaikainen tai väliaikainen.

    Tarjoamme yksilöllistä apua kaivinkoneen valintaan

    Meille on tärkeää antaa  mahdollisimman yksilöllistä palvelua ja auttaa asiakkaitamme sopivan kaivinkoneen valinnassa. Jos siis sinulla herää kaivinkoneisiimme liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit käyttää sivulla näkyvää yhteydenottolomaketta tai soittaa numeroon 044 3209795.

    Valikoimastamme löydät myös suuren määrän erinäisiä varaosia ja lisävarusteita kaivurehin, suosittelemme tutustumaan myös niihin.